Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ver'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. MAMEoXtras 2.0 runs just fine but all the MAMEoXtras updated 2018/2019 just reboots my Xbox when executing the .xbe, tried deleting udata/tdata/cache, still the same, what could be the problem?, thanks for any clues.
  2. I have a version 1.4 console with a modchip installed due to a bad TSOP flash. I cannot seem to find the location of the A15 point to attempt the repair process. Can anyone point me to an image? Thanks.
  3. monblondero

    XBox Ver 1.0

    Hello, I was flashing the xbox version of the tsop 256 kb with the plug, half finished the process and after this the screen is black. I installed the xchanger chip, the console works, is there any chance to repair the tsop? Regards
  4. Hello, I have xbox ver 1.6, delta power supply gives 4,3 volt instead of 5v and the same drive hdd does not start. 12 volts is ok Capacitors have been replaced, but they are still the same. Do you have any idea what to check. The capacitor is 5v but on the output is already 4,3 volts

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.