Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'fix?'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I have a few soft modded xboxs and have mostly been using my 1.6 as of late. It looked perfect in all resolutions on all games that worked. But when I switched to one of my older xboxs, I think 1.2, it had major vertical lines when the xbox boots up in 480i and while playing games at those resolutions. Is it the xbox or is it software related? Is there a fix? all capacitors look good.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.