Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'because'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hello everyone! I'm new here and english is not my first language so please bare with me. So I was customizing xbmc4gamers on my recently softmodded Xbox, specifically I was adding a couple of sources to my root because I wanted a "dashboards" folder to access them right away. I created a folder with MSDash and Unleashed and a third dash I didn't know what it was, but it contained the file "xonlinedash.xbe". Then I tested if the paths worked and they did, except when I tried that last one it appeared an error in green letters saying there was something wrong with my xbox, so I just shut it down and restart again and everything seemed fine. But since then every time I leave my xbmc4gamers unattended for like 15 minutes it crashes and I get a black screen, interrupting the ftp connection. I tried updating again through the downloader but I got a URL script error and now everytime I try to download something it just freezes the screen. Also when I resume the slideshow screensaver by pressing a button it freezes. Since it only crashed with xbmc4gamers (unleash works fine) I've reinstalled it manually (overwriting the files via ftp), it remembered all of my media and most of my settings, only had to create a new profile. That got rid of the url downloading problem. Now I can use the downloader again, but it didn't solve the crashing problem. Should I erase the whole xbmc4gamers folder and FTP just the new one? The first time I reinstalled it I simply overwrote the folder, leaving some files from the previous installation. I don't have the knowledge required to make any sense of the log file but I attach it here in case someone can help me (it's from before reinstalling xbmc4gamers). xbmc.log

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.