Jump to content

fridayshoes

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fridayshoes

  • Rank
    N00b

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Update, I've managed to get it working with the HD modes, although it's a bit of slightly annoying process. Basically I've found that the Bitfunx adaptor doesn't like switching automatically to the HD modes used during the dashboard on my LG tv after the Evox boot screen. To get around this I have to switch the TV to another hdmi input channel and then back to the one connected to the xbox, then it will display the dashboard in HD.
  2. I have a TSOPED Xbox PAL console and it is running the 2TB Origins image. I had previously set the the video mode to NTSC and was using the HD resolutions fine no problem with a HD component cable, only trouble was the cable was not good quality and caused a lot of buzzing sound through my speakers. So I bought the Bitfunx HMDI adaptor (think it is similar, if not same as the Pound one). Problem I have now is that I can't seem to use it and display in NTSC HD modes at all. If I set the console to PAL the Xbox shows the EVOX boot screen and then loads the dashboard fine (obviously only in the lowest res PAL mode) If I set the console to NTSC the Xbox shows the EVOX boot screen but then the dashboard won't show as it appears the TV is not receiving a HD signal. I am stuck, is there anything I can try? Thanks in advance.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.