Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jrocky5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi, I'm a new memeber and this is my first post. I've recently dug out my softmodded OG Xbox 1.6. I modded it maybe 10 years ago then didn't really do anything with it. I remember having it connected to a PC via IDE to carry out the mod, other than that not sure about versions etc. I connected it via component and get a screen that is heavily tinted green after the boot screen. I found some info that this may be due to a poor softmod? In order to try to repair this/update my softmod I have tried to run JCRock5's Extras disc, but it always gets stuck at the splash screen saying "Retail 5838 BIOS DETECTED". I have tried it from disc and iso, cold boot and launcher, always with the same result. I have also tried the Quick Updater and Upgrader which run but both come up with the error "Xbox softmodding tool not installed". A couple of other things I noticed: My G and F drives were not visible. I enabled these in the UnleashX menu which showed the F drive as 0mb but still no G drive. I ran the UnleashX format tool which gave me a 2gb F drive. I tried this for the G drive but it is still not visible. I have also managed to update UnleashX to the latest build via FTP. Any help would be much apreciated. Thanks.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.