Jump to content
  • Similar Content

    • By The dude
      Hey guys, finally blew the dust off my old v 1.0 hoping to have some fun and meeting new people.
    • By Floski
      Hi all,
      I've recently decided to get back into the Xbox scene again after quite a few years. I'd seen that the OpenXenium modchip was one of the easiest and most up to date chips so I bought one to fit into my 1.6 crystal. I decided on using an LPC board instead of choosing a wired install but I found it really clunky, and was having trouble getting it to boot. I decided, after numerous attempts to get things running, to remove the board and wire up instead.
      I have checked the joints and checked the board for spatter, removing what I can as and when I come across it. I'm now sitting without any modchip, checking to see if it works as stock again, only to be greeted with a frag. No matter what I've done from here has been the same result
       
      Could any of you direct me here and let me know of any possible fix. I've taken pictures of the board. Please let me know if you need any more info. I had to upload them to some image uoad site as the files were too large, so here they are as URLs below. Thanks
       
      Images
      https://ibb.co/09TyX0J
      https://ibb.co/jMRd4LW
       
       
       
    • By Gurjsagoo
      ive downloaded all the games which is 2 terabyte (torrent on aracde punks)
      installed half of the games on E:
      and half on F:
      installed xbox artwork installer, however its scans all games from E: drive and F: drive. But the F: drive game covers wont show up.
      please help as is coming up with blank images

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.