Jump to content
Sign in to follow this  
SandwichLove

When Booting Up Games There Is No Video, Only Audio.

Recommended Posts

My Xbox is not modded in any way. It has composite cables as well. My Xbox will occasionally boot up games normally but most of the time it boots up every game with only the audio. I saw a post on a forum a while ago about how to easily fix this, but I can no longer seem to find it.

Edited by SandwichLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @SandwichLove, this happened to me yesterday.

My fix was changing the region to NTSC as the game I was trying to play was the USA version of a game, while my console is a PAL version.
I would also get audio, could press buttons, but couldn't see anything.

Is the games you're trying to play from the same region as your xbox?
A softmod makes it possible to change region from PAL to NTSC.

Not sure if this is what will fix your problem, but it fixed mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

try diff leads also, maybe try cleaning the video port with a cotton bud/q tip and a bit of alchohol, just incase a dirty contact

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By mpnet
      Hello everyone,
      i'm new on the scene and a month ago i started with my first modded xbox project. I'm from the Netherlands and have a pal 1.6 hardmod xbox with EVOX M8 bios.
      I make it to ntsc so i can use all hd modes and using the pound hdmi cable. My goal is to have a xbox with all games that where release on it on 1 disc. So i put a Seagate 3TB disc so i get the max of 2TB and use xbmc4gamers as dash. I found almost all games now, its a pretty challenge to fit them all (using soms ntsc instead of pal games or deleting all un needed files ).
      i'm now in the mode to test al games (i start the game and go to the first level) and now i''m on the letter c with the club football games. There are around 36 titles (2003 and 2005 versions) but non of them starting. When i started it it goes to a black (blank) screen and nothing happend. I try different sources from games, all the same. Patching ith with 480p loader has no effect. I can find an ACL patch and default patching doesn't work. I don't think it's a image problem, because all club football editions don't start. All other games (so far i tested, now about 200 games) are starting fine (sometimes with patching or finding an other source\version of the game).
      Any idea how i can start these games to work?
      Greetings,
      Mpnet
    • By Jaggsy1986
      I've done the softmod with rocky5 and changed to NTSC in nk patcher and everythings good with componant cable picture wise in dashboard. I've tried launching tiger woods 2004 pal game via disc and just get blank screen ? is there a specific setup in the video options to get pal games to work once you change to NTSC ?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.