Jump to content
OGXbox.com

mkulrey13
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By tmntx3
      Hi all! I'm having some trouble with installing an OpenXenium purchased from MakeMHZ into an Xbox 1.0. I'm relatively new to this, and have surely made some mistakes. When I start it up, it does this: https://imgur.com/a/HTHYrU2
      Here's what I know: 
      Stupidly, I soldered the D0 pad on the modchip to the 1.6 pad - that has been fixed. I don't think this is the issue, because I have a second chip that I did not make this mistake with, and it still does not work.  I didn't scrape the solder mask off LPC ports, and really had trouble flowing the joints. The one I'm most concerned with is the bottom right joint of the first photo. Can I run a jump wire from that to one of the nearby test pads?  I'm fairly confident the D0 pad on the modchip is correctly connected to D0 on the board - I tested the continuity from the chip to the both points on the board, and was good.  I have photos available here: https://imgur.com/a/FX7R43B 
      Thanks for any info in advance!! 
    • By rosentine
      Hi,
      i Was lucky enough and get free Xbox Classic. 
      Xbox was manufactured in 2003.
      During the disassembly i found out that console got modchip, could you help me determine which one modchip is it (see attached)? I did some digging and probably the chip that is installed is Aladdin, and it should start after holding power button for about 1s, but nothing happens after that, just MS Bios starting.
      I've checked if the wires are still soldered and they hold well. Also found out that there is a leak from capacitor - probably the what that is used to hold the clock. I found information that it can be removed.
      Please share yours knowledge with me ;)

    • By Johny white
      So upped the game and went from doing soft mod and tsop to installing my first open xenium on 1.4 XBOX but the xbox is fraggin with trying to boot 3 times before giving up and staying off (Red/Green blinking).
      Is there a diagram or way for me to check continuity from the motherboard and to the pins header to find which point not make contact either to the board it self or between the LPC rebulld board and the xbox board or trouble shoot this would be appricated???
      EDIT: So before even the open xenium wasn't powering on, I tried to remove everything but it was pain so cleaned up and did the points again including the two I missed next to the header. Now the open xenium blinks red whenever the console tries to boot but quits after 3 attempts.


Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.