Jump to content
Sign in to follow this  
bandak

Trouble With Tony Hawk's Pro Skater 2x

Recommended Posts

I'm trying to play this NTSC game on my hardmodded PAL console, but when I boot the game up from the game disc, the console simply reads it as a video and Please login or register to see this link. . I tested the disc on my vanilla PAL Xbox as well, and even on that console, the same thing happens with (there's no region error screen, it just plays the familiar screen shown in the link). I haven't had any problems playing NTSC games from the game disc on my modded Xbox previously, so I don't understand what the problem is. Any ideas? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By SS_Dave
      This may be of interest to some. It saves having to Soft-Mod to flash the TSOP.
       
       
      I know is low quality video but you should get the idea
       
      SS Dave
       

      Those that can Hard-Mod. Those that can't Soft-Mod.
    • By mog91
      Hi! I’ve recently bought and repaired a (very rusty and water damaged) Xbox. After cleaning it up, removing the clock cap and galvanizing, painting and taping the RF shield I chipped it with an Aladdin 4032 mod chip. Now that my wife is sufficiently annoyed with me spending a lot of time on this, is there an easy way to TSOP flash my v1.1 Xbox without removing my mod chip? I want to get it done now in case the mod chip fails in the future. The original hard drive is very much worthless as is the original DVD drive. I booted Hexen using a PC dvd drive just fine after chipping it. I just want to make sure I’ll be able to use any hard drive in it  without the mod chip in case it breaks. 
    • By Volcanic163
      So, basically, I have a .xbe for Brute Force, but every time I try to run it, I get the error message "Unable to determine default Xbox backbuffer." What does it mean?

      Edit: Fixed, but I'm getting a new error saying "IDirect3D::CreateDevice failed"

      Edit 2: I've decided it's not worth the trouble. Sorry for bothering you all.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.