Jump to content
  • Similar Content

    • By iDesTroY
      Hey there, I have a chipped 1.6 and I'm using it on my LG 4K TV via component cable, I'm experiencing image drop out (see the video below). I've tried 3 different sets of cables, I've changed the Xbox to NTSC to enable HD video mode. Is there anything you people can recommend for me to try? I'm willing to try anything just so I can get this issue resolved. Thanks!

      Video link: 
        
    • By Crossfader
      Hello OGX Users,
      i am am an old Xbox Classic User. I am from Germany, i have a passion for Xbox gaming and Software modding.
      I play around with some Raspberrys and Betocera, Nintendo Switch and Retroarch.
      These days i found a Post with Rocky5`s Emustation and the Xbox Fever is back 🙂
      Hope to have good Days in this Forum.
    • By Fixified
      Hello! So after some suggestions from people here on the forum, I decided to attempt TSOPing my 1.0 xbox.
      Now, I haven't soldered for 4-5 years, and haven't touched an xbox since I moved abroad (have now moved back), so I don't remember much about the whole process.
      Didn't want to wait for flux because it wouldn't arrive for another 3 days, so I did the bridging without it. (Success btw)
       
      Now, for the flashing part, I'm wondering what bios you guys would suggest as the chip has a 1mb bank,
      and which CD you would recommend for setting the whole thing up (Hexen, Slayer etc). 

      I know this is a bunch of NoOb questions, but I haven't been in the scene for a couple years.
      Looking forward to your replies!
       
      - Fixified

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.