Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'messed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. So i got everything installed and i get the xbox trying to boot 3x (i can see the fan on the gpu spinning) then it flashes red/green and no more fan spinning on gpu but it sounds like my hdd is still going. No picture at any point. I had alot of issues with soldering the D0 point and if im being honest i dont know if its soldered to a proper ground or not i put it to one of the bigger square pads on the motherboard. Also when soldering the D0 point i coudnt get any solder to stay and i couldn't really even see the point anymore so i went above it to another point and scraped off some of the solder mask that was on it and soldered there instead, i was hoping that since it was on the same trace it would work the same but i doubt it works like that. This is the exact chip i used and its a version 1.0 xbox. https://www.amazon.com/gp/product/B07GWQXP62/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.