Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'display'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. I'm trying to set my system start up in 720p. If I go to the MS dashboard from UnleashX menu, change the settings, do a soft reboot UnleashX will come back up in the display settings I've set. If I power off the system and power back on these settings don't save. The only settings that do stick are what I set in the UnleashX dashboard settings. The MS Dashboard reverts back. Any suggestions? Not sure if relevant but: -Using a Pound Technologies HDMI cable -Softmodded xbox using rocky5 migration to sata and upgraded ide cables -Just removed my clock capacitor.
  2. Hi, First time modder here having some issues with the setup after upgrading the hdd. I have a modchipped v1.6 OG XboX and set it up with a 160 GB IDE hdd using the Hexxen 2018 disc. I also switched to a 80-pin IDE cable. The install went well, and I have uploaded games via ftp and can play them from the hdd. I then created a Emulator folder on E:\ and put a N64 emulator there (Surreal64CE B6.0), and the roms in the Roms folder, but the Emulators-'tab' is not showing when starting the XboX. I installed XBMC from the Hexxen 2018 disc, but there is nothing showing under the System\Emulators tab in XBMC. Also the display in XBMC is too large for the tv-screen, and changing the options (Normal/Widescreen/Letterbox) does nothing. The bullet options for 460, 720 and so on in XBMC display settings are greyed out, and I cannot use them. This is also true for the display settings in the XboX Admin/Settings in the dash which shows up when I start the XboX, but I got a correct display after disabling Pal-60. Last, I am not able to set a static IP address when switching from DHCP to static. I can input the new IP, but when I click OK, it still says IP: 0.0.0.0. The display and ftp issues are not serious per se, but I would like it all to be in working order, and not being able to play the emulators is a bummer. I have bought a 2TB hdd, and am currently waiting for a Startech IDE to Sata adapter to arrive, and was hoping to have it all working when upgrading to the Sata disk. My option now is to try the whole procedure again and see, but don't know if it will make any difference... Can anyone please help point me in the right direction to get it all working as I would like? -Thank you.
  3. Dear All, On my 1.4 still soft modded Xbox, I have some issues with screen stretching, I'm using component cables to connect to my tv and enable HD output, and on UnleashedX I have adjusted the screen to fit the edges of my TV, but when I run Homebrew Games the adjustment I have done to UnleashedX Dashboard doesn't apply, all games are zoomed in, making some of the screen not displaying, tried changing settings on my TV changing perspective from 16:9 to 4:3, doesn't work, still zoomed in, is there a normal issue? How can I fix this? Thanks

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.