Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '7200'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Greetings from Greece and congrats for the valuable info shared in this site. This is my first post here although I' ve been reading a lot of threads and have TSOP flashed - modded several XBOXes in the past. Generaly i upgrade hard drives by installing 5400 rmp WD green ones which work great. So my question is simple. Is it ok if I install an 7200rpm 3.5 inch HDD? My biggest concern is the higher temps those HDD generate and how this affects the other internal components of the box.
  2. Well, this question goes to those of you who have done this before. I recently got a TSOP'ed v1.2 xbox with ind bios 5004, 128 mb ram, 1ghz and 160 gb hdd. I also have a chipped v1.6 xbox with 2TB hdd (segate barracuda 7200 rpm) - and i made a clone of this 2TB to put into my TSOP box. I checked that the 2TB cloned hdd (seagate barracuda 5400 rpm) worked fine in my chipped xbox. And it did. Then i took the TSOP xbox, installed a 80 ribbon cable with a startech ide2sat2 adapter (jumper pins to master) and connected my new cloned hdd. [EDIT:] I start it and it a black screen with the letters "ind bios" appear.. i hear the hdd spin up twice... and nothing happens.. then i press eject button twice and the white ind bios splash screen appears, from here it takes some 10-20 seconds until dashboard appears. [/EDIT] On my chipped xbox it takes 10 seconds. What can i do to speed up the boot process ? RUn EVtools on indbios ?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.