Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'via'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 7 results

  1. 519 / 5000 Resultados de traducción I bought an original xbox with a softmod and no harmod, I did some research and decided to load jet set radio future by FTO in the games folder in E: to see if it worked but when I started it it only stayed on a black screen, when I restarted the LED changes to orange after starting the xbox startup animation, but does not progress from there. I open the tray and close it but nothing happens. Any help would be welcome, because the xbox was a gift from my girlfriend and I don't w
  2. I have an xbox 1.4 I just TSOPed. For some reason the press the power button and nothing happens but if I press the eject button it turns On and Off. If I press it 5x it will stay On. I swapped power/eject boards but same issues. Any suggestions? Thanks in advance.
  3. Hello, Newb here has anyone ever used this? https://web.archive.org/web/20090821174402/http://www.xboxisozone.com/downloads/614/cpu-multiplier-unlocker-(overclock-xbox-cpu).html According to the forums here https://forums.afterdawn.com/threads/overclock-xbox-cpu-1200mhz.700905/ It was possible to modify CPU speed. I have a hard time believing this since all the mods I have seen on this recently have involved a TSOP flash.
  4. Jargon Buster TSOP - IS THE ONBOARD CHIP THAT BOOTS THE MS BIOS , YOU WILL WANT TO BOOT FROM THIS FOR XBOX LIVE. LPC - THE HOLES WHERE THE MODCHIP CONNECT TO THE MOBO USING WIRES OR PINHEADER OR QUICKSOLDER METHODS. FRAG - FLASHES RED AND GREEN. THE XBOX IS TELLING YOU SOMETHING IS WRONG AND IT CANNOT BOOT POSSIBLY DUE TO POOR SOLDERING. BOOT - WHEN THE XBOX LOADS A BIOS AND STARTS UP THIS PROCESS IS CALLED BOOTING. BIOS - THE PROGRAM THAT IS STORED ON THE MODCHIP OR TSOP. IT'S EITHER MS OR HACKED (EVOX OR X2). PIN HEADER - 2 ROWS OF PINS THAT YOU SOLDER INTO THE
  5. So I am very new to the xbox modding scene and I bought all the stuff that is required to softmod my v1.6 xbox and I have been pretty successful thus far but I have ran into a brick wall. I bought a 250gb hard drive that will replace the previous hard drive and I and going through all the instructions on how to clone via chimp. Well I open up my chimp and it says it cannot lock my hard drive I have no idea if I can fix this or not and I havent been able to find anything online that has helped me with this. It also doesnt help that I really dont understand how alot of this works I am just follo
  6. I have a 1.0 Xbox that has the dreaded "Christmas Lights" flashing on the eject button. It tries to boot twice before doing its signature Red and Green flashing. Nothing is displayed on the TV so no codes are provided. It also makes a terrible noise when it fails to boot up. After tearing it down completely, cleaning everything top to bottom, removing the clock capacitor (which did not leak thank god), opening and inspecting the DVD drive then hooking everything back up I'm about 99% sure the condition and noise is being caused by a faulty HDD. My question is, assuming my diagnosis is correct,
  7. Hi, All Xbox Mod Experts Currently the SpiderChip on my Xbox v1.1 doesn't work very stable (likely because of its solderless type). Hence, I am planning to TSOP with X2 5035. However, my Xbox's DVD is faulty and unable to read any CD/DVD (including original DVD). So I think I have to flash TSOP from HDD. All the tutorial I managed to find is to use HeXEn DVD. However, I noticed that in HeXEn TSOP tutorial, if the Xbox has WinBond TSOP, it will load and flash via Gentoox, For non-WinBond, it will flash through normal EvoxDashboard. Thus, for my Xbox (v1.1) with faulty

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.