Jump to content

Craiguk

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Craiguk

  1. Thanks for the information mate I wired it Black to motherboard blue to HDD and Grey to the DVD drive didn't use Sata adapter as I'm waiting for it to come just changed the cable and get Error 09, thanks for your help pal I appreciate it.
  2. Thanks dave mate but that link isn't working my end pal
  3. Black to mother board, grey to the DVD Rom which I had a twist 180 as the notch was the wrong way round and blue to the HDD, that's the only way it would fit. From left starting with black all the notches are on the left if it's lay flat looking at it. I haven't got my Sata adapter still waiting for delivery but I did just the the IDE upgrade in a old crystal xbox 15 years ago and it worked first time mate.
  4. Hi everyone, my IDE cable upgrade finally come after faffing about trying to get it to fit I get error 09, swapped back to stock IDE boots perfectly. I've attached a screenshot of the cable I used and people in the reviews say it worked for them but I'm not sure there true as the IDE connectors seam the wrong way round. Thanks all for your advice.
  5. Thank you I'm going to have a mess hopefully I can find monkey Island and carmageddon games
  6. Thank you so much mate for the awesome information I'm over the moon with this. Thanks again, top man.
  7. Wow that's so cool , don't suppose wolfenistien and Heretic is available
  8. Hi im looking to play the original Doom games on my Xbox, whats the best Dos emulator and will it run doom. Thanks for your advice.
  9. I wanted Evox as that's what I used back in the day of x2.6 and x3 Modchips, it was simple and worked like a charm for basic game playing. I tried it again a switched back to UnleashX as I was having grief with FTP using Evox. I did also try Xbmc4gamers but had no luck setting it up. There's a prebuilt version on git hub but I just couldn't get my head around it. If anybody could help that would be great
  10. Wow that's impressive Dave, is the dongle mounted in front of the PSU I see a PCB? What's that black box with a plug going into it below the GPU? You said internal HDMI now then I need to know more about this you have any links to this little gem of a Mod, I'm all ears
  11. Wow that's next level stuff great work, let's us know how it goes please.
  12. It's 12v 3mm LEDs I need just not sure what resistor to use, any ideas would be great
  13. I been looking a upgrading to 128MB but not confident enoght to try installng them, are there any UK installers you could reccomend. Lol you said 1 of 3, how many do you have ?
  14. Rocky5's v1.1.7 softmod installer disk mate. Sussed it, i used the NKPatcher from the apps menu. Thanks for the info, immaking notes
  15. Thanks everyone, next thing some green port LED's me thinks.
  16. Just a quick question guys and girls, i would like to swap my dashboard from UnleashX to EvoX, my setup is v1.2 Xbox (Softmod), is it just a simple case of popping in Hexan or Slayers installer disk in installing EvoX. Thanks all for your help, i appreciate it a lot.
  17. So i decided to paint my Xbox today, Used 2 coats of Plastic Priimer followed by 3 coast of Ignition Red. I thought i had some clear coat but turns out i didnt. I dont think it's turned out to bad to be honest
  18. Spot on, appreciate that dave. deffo worth spending the extra tenner for double the space. If you can reccomend a decent ATA133 cable that would be great, also i need to do the thermal paste, it's artic silver 5 if im correct ? but i been thinking as the original past has been on there for 17 years is it best to let the console run for a while before i try and remove the heat sinks as im guessing its gonna be super stuck on there ? Really appreciate your help, thank you so much.
  19. So im looking to put a bigger HDD in my Xbox, thinking of going with a 1TB 3.5 Sata WD Blue from Amazon https://www.amazon.co.uk/WD-TB-PC-Hard-Drive/dp/B0088PUEPK/ref=sr_1_3?crid=UZ86BA3UVMYA&keywords=1tb+sata+3.5+hard+drive&qid=1582495127&sprefix=1tb+sata%2Caps%2C161&sr=8-3 With this Sata adaptor https://www.amazon.co.uk/LEAGY-Parallel-DVD-ROM-Interface-Convert/dp/B07B75Q64F/ref=pd_sbs_147_4/260-7291144-6127719?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07B75Q64F&pd_rd_r=cf4df938-b886-4c79-aef5-39c01aa7ecf1&pd_rd_w=UjTRD&pd_rd_wg=wCccd&pf_rd_p=96cae456-8d7a-4bc1-91c7-9b20b4dfd7c9&pf_rd_r=HSKB83AFMNH4X3KVF2B4&psc=1&refRID=HSKB83AFMNH4X3KVF2B4 With this ATA 133 80 Pin IDE Cable. https://www.amazon.co.uk/Goobay-50670-Cable-Drives-Transfer/dp/B000TND1VI/ref=pd_sbs_147_2/260-7291144-6127719?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B000TND1VI&pd_rd_r=3e57dd4b-7ab9-4452-9c55-d726462db76f&pd_rd_w=G0yqV&pd_rd_wg=c8KO0&pf_rd_p=96cae456-8d7a-4bc1-91c7-9b20b4dfd7c9&pf_rd_r=5M2TA3D5Q09SFV5WZEMG&psc=1&refRID=5M2TA3D5Q09SFV5WZEMG And good ? or can anybody advise me please of anything cheaper / better. Thanks al for looking and helping me.
  20. Wow Dave, great work there buddy, did you put the modchip in also.
  21. I finally got around to removing the clock cap v1.2 board, though i would completely strip it down as it was half way in bits anyway, and give it a good clean out. Washed the plastics etc cleaned motherboard, fan, heatsink (Still need to apply new thermal paste) popped her back together after the plastics had dried and to my amasement it works. The cap was fine to be honest, no sign of any problems at all. I was quite supprised how clean it was to be honest, just a light bit of dust on the motherboard. Thanks allf or looking.
  22. Looks fab, thinking of painting mine. The plan is to mask off the Jewel and the glossy black bits top, front and sides and spraying it gloss red. The front panel i was goint to paint too, just mask off the DVD tray and the natural line that follows across the front of the console leaving a nice natural look, well i think so anyway lol.
  23. Thanks Dave for the update not to bothered about downloading mate, just want to learn and try to be helpful to others on here.
  24. Hiya, well i managed to sort out the issue using your advice. It seamed like the update had wiped my HDD, finally managed to get Xbpartitioner to work with a bit of faffing about. I had to creat a partition with 0 GB (restart box) the create 140 Gb and restart box to get it to work correctly. So all good thank you for your help, Gonna take out the Clock Cap today and fit a 80 pin HDD Cable yay ! Guess im only limmited to 5 posts again, dose anybody know how long this goes on for, i will donate when i get paid, but untill then im stuffed lol. Thanks again.
  25. I will do that after work, about 3pm UK time if your still about that's would be great thanks again for helping me.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.