Jump to content

tlon

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tlon

  • Rank
    N00b
  1. Thanks SS Dave - no intent to update the HDD right now, but Lord knows the 120GB in there is pretty tiny and may have a finite shelf life, so maybe i'll do taht just in case. I grabbed the Hexen2020 disc image a few days ago - is that the best place to get those bios files?
  2. Re-flowed the solder on the LPC pins and resoldered d0 to the bottom of the board (it was soldered to the via on the top - there's not much to solder to there); removed the clock capacitor while i had the board out - no leaks, but no reason to leave it in there. boots right up - Xenium 2.3 and EvoX M8 FC . not sure how old that is or whether there is any reason to tweak/update/adjust further, but all is good. I modded this box 19 years ago. I've totally forgotten everything i learned when building it, but hey, it still runs - and that's the point. Kids get to play Halo tomorrow.
  3. Thanks SS Dave - I'll haul it over to my shop (my bench is in my garage across the street) and check the D0 wire and snap a few photos while I'm there.
  4. Dusted off my Xbox for the kids today - powered it up, it defaulted to MS dash and prompted me for the date and time (good thing, I recall the nightmare of endless loops last time) Set the date, time, played a little Dance Dance Revolution on the native bios with the DVD-Rom (original media) Expected to power the Xbox off, hit the eject button, and boot into Xenium/EvolutionX or whatever I last had installed on the dash... but only get the stock MS dash, and no signs the modchip is functioning. Pulled the torx screws (had to find my screwdrivers) and opened it up. Modchip is in

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.