Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us. You can sign in with Facebook with a couple of clicks. No need for a lengthy registration. We also have Tapatalk support so you can use this forum on your phone the same way you use facebook. It will keep you notified.

Search the Community

Showing results for tags 'hitachi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. XBox Dvd Drive Acting Up

    Hey lads, I'm having a bit of an issue here. Recently softmodded my xbox and cloned a 2TB Hard Drive over. It has been working fine, I Ftp'd over some stuff and they run fine on the drive. So here's the problem. When I started my xbox today, my DVD Drive was working fine. Albeit I didn't stress test my Hitachi-LG, it immediately booted MechAssault which was in the tray. I've always had a sticky disk tray issue, so I keep a disk in tray so it will open. I Ftp'd over my stuff, moved to the new dashboard. The game also booted fine there. Then I booted DVD2Xbox, and this is where everything stopped working. I tried to rip the game and it failed, about 5 files in, said it had failed to copy over 100 files. I tried to see if maybe the App was just acting up. So I went back to my dashboard and tried to boot MechAssault. It went to a black screen, and then rebooted the dashboard. So... I kept going. I went back to Rocky's softmod dashboard, and when the disc tray initialized, it read MechAssault as the title in the softmod. Hit "Launch Disc", and... no dice, it boots back to the dashboard. A friend suggested maybe clearing the cache, so I did. After clearing the cache, I got the game to load, but first it went to a red patchy screen, and loaded 15 seconds after. I played a round of Grinder, but when I quit grinder... black screen, went back to dashboard. I can't stress this enough, it only stopped working the moment I ran DVD2Xbox. My fear is that I'll probably need to clean the laser, and if it doesn't work, it may mean I need to get a new drive. I couldn't unplug its power cable when I was softmodding [I was desperately careful], so I put it carefully on the table, It flopped over once, and I'm afraid that may be what has killed the drive. If anyone has any suggestions, please let me know.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.