Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us. You can sign in with Facebook with a couple of clicks. No need for a lengthy registration. We also have Tapatalk support so you can use this forum on your phone the same way you use facebook. It will keep you notified.

Search the Community

Showing results for tags 'disk'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
    • CoinOps Project
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale

Calendars

  • Community Calendar

Found 3 results

  1. new to this website, trying to find where i can troublshoot different things im haveing trouble with like why i cant a disk ive burned to load properly. The file explorer can see the files like they should be but when you run the default.xbe it just reboots to dash. Same thing happens when i try to FTP the game over. plz help
  2. I am sure it is just experience (my lack of) but there seems to be a certain amount of Voodoo involved with adding a new Hard Disk to a TSOP'd system using HeXEn I have successfully done it but now I am using a SATA 1TB Drive w/adapter and I am on my third try at it (formatting etc.). Still nothing. I am wondering if my Seagate ST1000DM003 is not compatible or I am missing something? Any advice?
  3. So, I took the unit apart (DVD Drive) and it looked in fairly good condition. I lightly blew it out with compressed air and cleaned the lens with alcohol (91%). The drive is a Thomson TGM600. That didn't fix the problem. Any recommended next steps? Thanks.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.